Απρ16

Πρωτιά του Γκάμπριελ Μαλάι στο Δίαθλο της Φιλοθέης…. Στον ιστορικό Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» ο αθλητής μας Άγης Πίσχος.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΩΤΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ

                                                                Πρωτιά του Γκάμπριελ Μαλάι στο Δίαθλο της Φιλοθέης….

Στον ιστορικό Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» ο αθλητής μας Άγης Πίσχος.

   

image1

Ανακοινώθηκαν από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας τα επίσημα αποτελέσματα του Διάθλου της κατηγορίας Παμπαίδων Β΄- Παγκορασίδων Β΄, 

που διεξήχθη την Κυριακή 1 Απριλίου στο Στάδιο της Φιλοθέης. Ο μικρός μας αθλητής Γκάμπριελ Μαλάι

 κατέλαβε την πρώτη θέση στη βαθμολογία, στην κατηγορία των αγοριών. Υπενθυμίζουμε ότι ο Γκάμπριελ στο άλμα σε ύψος με επίδοση 1,45 κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο αγώνισμα αυτό και πήρε το ασημένιο μετάλλιο. Με τη συμμετοχή του (ως δεύτερο αγώνισμα) στα 60 μ. πέτυχε επίδοση 8.18, που τον έφερε στη πρώτη θέση της γενικής κατάταξης. Πολύ καλές επιδόσεις πέτυχαν τα αγόρια και κορίτσια του Συλλόγου, σ’ αυτόν τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες, καθώς και τους προπονητές του Συλλόγου.

image5

Την Κυριακή των Βαΐων 1 Απριλίου, διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, ο 13ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος, με την επωνυμία: «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Θεωρήθηκε ως ένας από τους καλύτερους όλων των προηγούμενων χρόνων. Οι καιρικές συνθήκες όμως δεν ήταν ευνοϊκές για το σύνολο των δρομέων, γιατί η υψηλή για την εποχή θερμοκρασία και ο δυνατός αντίθετος άνεμος δεν επέτρεψαν την επίτευξη υψηλών επιδόσεων.

   Το νήμα έκοψε ο Κενυάτης Ντάνιελ Ρότιτς, σε χρόνο 2:16.04. Από Ελληνικής πλευράς πρώτος τερμάτισε ο 36χρονος Γιάννης Γκέκας σε χρόνο 2:31.11, που θεωρείται αρκετά καλή επίδοση. Στις γυναίκες τερμάτισε πρώτη η Κενυάτισσα Γιούνες Μοράα Ονιάτσα σε χρόνο 2:45.19.

image4

Στο Μαραθώνιο Δρόμο συμμετείχε ο αθλητής του Συλλόγου μας Άγης Πίσχος, ο οποίος για μία ακόμη φορά έσπασε το φράγμα των τριών ωρών.  Τερμάτισε σε 2:59.19, χρόνος όμως που δεν ικανοποίησε τον αθλητή μας.

Συμμετοχή και τερματισμό είχε και ο μαραθωνοδρόμος και αθλούμενος του Σταδίου του Δήμου μας Γιώργος Κοζυράκης με χρόνο 4:01.46, που και αυτός δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Ο Μαραθώνιος Δρόμος είναι ένα πολύ επίπονο αγώνισμα που συνήθως δεν επιτρέπει προβλέψεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει τον αθλητή μας Άγη Πίσχο, καθώς και τον Γιώργο Κοζυράκη και τους εύχεται να έχουν καλύτερες επιδόσεις σε επόμενους αγώνες.

image6image2image3image7image8image14image15image12image13image10image9image11image16

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

33οι  ΑΓΩΝΕΣ  ΔΡΟΜΟΥ  «ΜΠΛΟΚΟ  ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ  2018»

33η Επέτειος Μνήμης

«Με Αγώνες Δρόμου οι αθλητές τιμούν, για 33 χρόνια συνεχώς,

το ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ».

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 10.00 πμ.,

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ  (Λεωφ. Εθνικής Αντίστασης - Ν. Ιωνία).

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Ν. Ιωνίας,

ο Αθλητ. & Γυμν. Σύλλογος «ΑΝΑΤΟΛΗ» Ν. Ιωνίας και ο Φυσιολατρικός Όμιλος Ν. Ιωνίας (Φ.Ο.Ν.Ι.)

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ τους 33ους Αγώνες Δρόμου, επί δημοσίας οδού, με την επωνυμία «Μπλόκο Καλογρέζας 2018».

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 10.000 Μ. (εντός & εκτός Σταδίου) (χρονικό όριο 90 λεπτά)

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 1.500 Μ. (εντός & εκτός Σταδίου) ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:Η συμμετοχή στους αγώνες είναι ΔΩΡΕΑΝ. 

Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση (με chips).

 Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ πατώντας ΕΔΩ

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Οργανισμό Πολιτισμού, Άθλησης & Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) Δήμου Ν. Ιωνίας, (Λ. Ηρακλείου 268, Ν. Ιωνία, Τηλ. 210 2759768, 210 2777721 ώρες 09.00 – 14.00) και στις ιστοσελίδες: www.opandni.gr & www.ags-

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Όλοι όσοι λάβουν μέρος στους αγώνες, μετέχουν με προσωπική τους ευθύνη, για θέματα υγείας, ατυχήματος και προσωπικής ασφάλειας. Για τα ανήλικα παιδιά την ευθύνη έχουν οι γονείς τους, που υποβάλλουν τη δήλωση. 

 Όλοι πρέπει να έχουν εξεταστεί από ειδικό γιατρό της επιλογής τους, πριν τους αγώνες.

Παραχωρείται το δικαίωμα στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν το όνομα και τη φωτογραφία του αθλητή προς τα μέσα ενημέρωσης και οπουδήποτε θεωρηθεί σκόπιμο.

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.