Μαρ02

Ημιμαραθώνιος Αθήνας 18.3.2018

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Ευάριθμη η ομάδα της ΑΝΑΤΟΛΗΣ για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας 18.3.2018

        Την Κυριακή 18 Μαρτίου, στις 09.00 πμ., διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ με τη συνεργασία του Δήμου της Αθήνας, ο 7ος Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου (21.100 μ.) στο Κέντρο της Αθήνας. Ο αγώνας θα έχει εκκίνηση και τερματισμό το χώρο μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Στον αγώνα εντάσσεται και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου, στο οποίο θα συμμετάσχουν οι επίσημοι αθλητές της δύναμης του ΣΕΓΑΣ, ηλικίας άνω των 18 ετών.

     Παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο θα διεξαχθούν δύο ακόμη αγώνες δρόμου μικρότερης απόστασης: 3.000 μ. με εκκίνηση 09.10 πμ. και 5.000 μ. με εκκίνηση 11.45.

    Αναμένεται πολύ μεγάλη συμμετοχή και στους τρεις αγώνες. Είναι χαρά και ευκαιρία για όλους τους δρομείς να τρέξουν στο κέντρο της πόλης της Αθήνας, χωρίς τροχοφόρα, διερχόμενοι από αρκετά ιστορικά σημεία της πόλης.

    Ο Σύλλογός μας συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Ημιμαραθωνίου με μία ευάριθμη ομάδα αθλητριών και αθλητών, που θέλουν να δοκιμάσουν την φυσική τους κατάσταση σε ένα επίσημο αγώνα, εν όψει των υποχρεώσεών τους για τους μελλοντικούς αγώνες της χρονιάς.

Η Ομάδα της ΑΝΑΤΟΛΗΣ αποτελείται από:

Αλεξόπουλο Ιωάννη, Αλμπάνη Αγγελική, Γεωργούλια Αλέξη, Γούπου Τάνια, Διονυσόπουλο Διονύση, Καρβουνιάρη Αθανάσιο, Κάτσιο Νέστορα, Πίσχο Άγη, Φορμόζη Δημήτρη.

Οι αθλητές και αθλήτριες για να μπορούν να λάβουν μέρος στον ανωτέρω αγώνα πρέπει να έχουν επιτύχει κάποια συγκεκριμένα όρια σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων (5, 10 χλμ., ημιμαραθώνιο ή μαραθώνιο), τα δύο προηγούμενα χρόνια. Όλοι οι αθλητές μας έχουν επιτύχει τις προβλεπόμενες επιδόσεις σε διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ ή σε αγώνες εγκεκριμένους από τον ΣΕΓΑΣ.

    Ο ΣΕΓΑΣ τα τελευταία χρόνια,  εκτός από την διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας κάθε Νοέμβρη, διοργανώνει ακόμη: τον Ημιμαραθώνιο της Άνοιξης στο Κέντρο της Αθήνας και δεκάδες ακόμη αγώνες 10 χλμ., με την επωνυμία «Γύροι των πόλεων» - RUNGREECE», σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Όλη η Ελλάδα γεύεται κάθε χρόνο από τη διοργάνωση ενός επίσημου αγώνα δρόμου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ.

   Ο Σύλλογός μας μετέχει και αυτή τη φορά με μέλη του σε διάφορους τομείς εθελοντισμού.

   Το Δ.Σ. εύχεται στους αθλητές του να επιτύχουν τους στόχους τους και προσκαλεί  τα μέλη του και τους φιλάθλους του Στίβου, τη Κυριακή 18 Μαρτίου να κατέβουν στο Σύνταγμα με την οικογένειά τους και να παρακολουθήσουν τους αγώνες χειροκροτώντας τις χιλιάδες των αθλητών και αθλητριών.

 


ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ

    

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

33οι  ΑΓΩΝΕΣ  ΔΡΟΜΟΥ  «ΜΠΛΟΚΟ  ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ  2018»

33η Επέτειος Μνήμης

«Με Αγώνες Δρόμου οι αθλητές τιμούν, για 33 χρόνια συνεχώς,

το ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ».

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 10.00 πμ.,

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ  (Λεωφ. Εθνικής Αντίστασης - Ν. Ιωνία).

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Ν. Ιωνίας,

ο Αθλητ. & Γυμν. Σύλλογος «ΑΝΑΤΟΛΗ» Ν. Ιωνίας και ο Φυσιολατρικός Όμιλος Ν. Ιωνίας (Φ.Ο.Ν.Ι.)

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ τους 33ους Αγώνες Δρόμου, επί δημοσίας οδού, με την επωνυμία «Μπλόκο Καλογρέζας 2018».

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 10.000 Μ. (εντός & εκτός Σταδίου) (χρονικό όριο 90 λεπτά)

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 1.500 Μ. (εντός & εκτός Σταδίου) ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:Η συμμετοχή στους αγώνες είναι ΔΩΡΕΑΝ. 

Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση (με chips).

 Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ πατώντας ΕΔΩ

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Οργανισμό Πολιτισμού, Άθλησης & Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) Δήμου Ν. Ιωνίας, (Λ. Ηρακλείου 268, Ν. Ιωνία, Τηλ. 210 2759768, 210 2777721 ώρες 09.00 – 14.00) και στις ιστοσελίδες: www.opandni.gr & www.ags-

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Όλοι όσοι λάβουν μέρος στους αγώνες, μετέχουν με προσωπική τους ευθύνη, για θέματα υγείας, ατυχήματος και προσωπικής ασφάλειας. Για τα ανήλικα παιδιά την ευθύνη έχουν οι γονείς τους, που υποβάλλουν τη δήλωση. 

 Όλοι πρέπει να έχουν εξεταστεί από ειδικό γιατρό της επιλογής τους, πριν τους αγώνες.

Παραχωρείται το δικαίωμα στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν το όνομα και τη φωτογραφία του αθλητή προς τα μέσα ενημέρωσης και οπουδήποτε θεωρηθεί σκόπιμο.

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.