Μαρ02

Ημιμαραθώνιος Αθήνας 18.3.2018

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Ευάριθμη η ομάδα της ΑΝΑΤΟΛΗΣ για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας 18.3.2018

        Την Κυριακή 18 Μαρτίου, στις 09.00 πμ., διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ με τη συνεργασία του Δήμου της Αθήνας, ο 7ος Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου (21.100 μ.) στο Κέντρο της Αθήνας. Ο αγώνας θα έχει εκκίνηση και τερματισμό το χώρο μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Στον αγώνα εντάσσεται και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου, στο οποίο θα συμμετάσχουν οι επίσημοι αθλητές της δύναμης του ΣΕΓΑΣ, ηλικίας άνω των 18 ετών.

     Παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο θα διεξαχθούν δύο ακόμη αγώνες δρόμου μικρότερης απόστασης: 3.000 μ. με εκκίνηση 09.10 πμ. και 5.000 μ. με εκκίνηση 11.45.

    Αναμένεται πολύ μεγάλη συμμετοχή και στους τρεις αγώνες. Είναι χαρά και ευκαιρία για όλους τους δρομείς να τρέξουν στο κέντρο της πόλης της Αθήνας, χωρίς τροχοφόρα, διερχόμενοι από αρκετά ιστορικά σημεία της πόλης.

    Ο Σύλλογός μας συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Ημιμαραθωνίου με μία ευάριθμη ομάδα αθλητριών και αθλητών, που θέλουν να δοκιμάσουν την φυσική τους κατάσταση σε ένα επίσημο αγώνα, εν όψει των υποχρεώσεών τους για τους μελλοντικούς αγώνες της χρονιάς.

Η Ομάδα της ΑΝΑΤΟΛΗΣ αποτελείται από:

Αλεξόπουλο Ιωάννη, Αλμπάνη Αγγελική, Γεωργούλια Αλέξη, Γούπου Τάνια, Διονυσόπουλο Διονύση, Καρβουνιάρη Αθανάσιο, Κάτσιο Νέστορα, Πίσχο Άγη, Φορμόζη Δημήτρη.

Οι αθλητές και αθλήτριες για να μπορούν να λάβουν μέρος στον ανωτέρω αγώνα πρέπει να έχουν επιτύχει κάποια συγκεκριμένα όρια σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων (5, 10 χλμ., ημιμαραθώνιο ή μαραθώνιο), τα δύο προηγούμενα χρόνια. Όλοι οι αθλητές μας έχουν επιτύχει τις προβλεπόμενες επιδόσεις σε διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ ή σε αγώνες εγκεκριμένους από τον ΣΕΓΑΣ.

    Ο ΣΕΓΑΣ τα τελευταία χρόνια,  εκτός από την διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας κάθε Νοέμβρη, διοργανώνει ακόμη: τον Ημιμαραθώνιο της Άνοιξης στο Κέντρο της Αθήνας και δεκάδες ακόμη αγώνες 10 χλμ., με την επωνυμία «Γύροι των πόλεων» - RUNGREECE», σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Όλη η Ελλάδα γεύεται κάθε χρόνο από τη διοργάνωση ενός επίσημου αγώνα δρόμου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ.

   Ο Σύλλογός μας μετέχει και αυτή τη φορά με μέλη του σε διάφορους τομείς εθελοντισμού.

   Το Δ.Σ. εύχεται στους αθλητές του να επιτύχουν τους στόχους τους και προσκαλεί  τα μέλη του και τους φιλάθλους του Στίβου, τη Κυριακή 18 Μαρτίου να κατέβουν στο Σύνταγμα με την οικογένειά τους και να παρακολουθήσουν τους αγώνες χειροκροτώντας τις χιλιάδες των αθλητών και αθλητριών.

 


ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ

    

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.