Μαρ12

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 33οι ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ "ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία και πάλι το «Μπλόκο Καλογρέζας 2018»

Θανάσης Ρουστάς, Τάνια Γούπου, Αλέξης Γεωργούλιας πρωτιές…

Αρκετές ακόμη θέσεις στο βάθρο από τα παιδιά της ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

Την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία οι Αγώνες Δρόμου οι αφιερωμένοι στο Μπλόκο Καλογρέζας. Όλα ήταν ευνοϊκά και οι διοργανωτές και οι δρομείς πέτυχαν τον στόχο τους.

Ο καιρός μπορούμε να πούμε ότι ήταν ιδανικός, με θερμοκρασία 14ο έως 17ο βαθμούς, χωρίς υγρασία και αέρα.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Ο.Π.Α.Ν. και της ΑΝΑΤΟΛΗΣ είχε εργαστεί πολλές μέρες για να είναι όλα έτοιμα την ημέρα και την ώρα του αγώνα.

Οι δρομείς των δύο αγώνων δρόμου, των 1.500 μ. και των 10.000 μ. από νωρίς το πρωί προσήλθαν να παραλάβουν τους αριθμούς τους με το ενσωματωμένο το CHIPτης ηλεκτρονικής χρονομέτρησης.

Το Δημοτικό Στάδιο με τις νέες κερκίδες του ήταν ντυμένο στα γιορτινά του.

Με την υποστήριξη της Τροχαίας Ν. Ιωνίας, της Δημοτικής Αστυνομίας και των πολυπληθών εθελοντών (άνω των 60), όλη η διαδρομή των αγώνων ήταν περιφρουρημένη και απόλυτα ασφαλής. Ιατρική υποστήριξη υπήρχε από ασθενοφόρο, ιατρό και νοσηλευτή.

Υπενθυμίζουμε ότι η διαδρομή των 10.000 μ. είναι μετρημένη και πιστοποιημένη και οι χρόνοι που επιτυγχάνονται είναι ακριβείς για την απόσταση των 10 χιλιομέτρων. Υπήρχε σηματοδότηση ανά χιλιόμετρο. Σε δύο σημεία της διαδρομής υπήρχε έλεγχος διέλευσης των δρομέων. Σε δύο επίσης σημεία υπήρχε σταθμός νερού.

Την «υπόσχεση του αθλητή» απήγγειλαν: στα 1.500 μ. η αθλήτρια της ΑΝΑΤΟΛΗΣ Βασιλική Βασιλείου και στα 10.000 μ. ο Αντιδήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας (και δρομέας) Θοδωρής Μανωλεδάκης.

Οι επιδόσεις και στους δύο αγώνες ήταν πολύ καλές. Τα σχόλια των δρομέων ήταν όλα ευμενέστατα και ενθαρρυντικά για τους διοργανωτές που ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη, την 34η διοργάνωση. Και στη φετινή διοργάνωση είχαμε τη συμμετοχή αθλητών του Αθλητικού Συλλόγου Στίβου Τυφλών (Α.Σ.Σ.ΤΥ), που με τον αγώνα τους τίμησαν το Μπλόκο. Τερμάτισαν κατά σειρά: ο Στέργιος Σιούτης με συνοδό του τον Αλέξανδρο Πιπέρη, σε χρόνο 52.44, η Ιταλίδα (τυφλή δρομέας) Γκουενταλίνα Ταϊέτι με συνοδό της τον Παναγιώτη Τσατσακλά, σε χρόνο 58.38 και Νίκος Τσατσακλάς με συνοδό του τη Δεκαβάλα Αναστασία, σε χρόνο 1:04.30.

Στο τέλος των απονομών έγινε κλήρωση για το έπαθλο «του αθλητή που δεν νίκησε». Κληρώθηκε ο δρομέας Γκόκας Νικόλαος, ο οποίος τερμάτισε στα 10.000 μ. σε χρόνο 46.03.29.

Όλοι οι δρομείς που έλαβαν μέρος και τερμάτισαν έλαβαν ένα αναμνηστικό δίπλωμα, (στην πίσω όψη του οποίου ήταν τυπωμένο το ιστορικό του Μπλόκου), καθώς και τα προσφερθέντα είδη της CocaColaΤρία Έψιλον (εμφιαλωμένο νερό ΑΥΡΑ, φρουτοποτό ΑΜΙΤΑ και ισοτονικό ποτό POWERADE), που για πολλά χρόνια καλύπτει τη διοργάνωση του Μπλόκου. Ο πρώτος και η πρώτη νικήτρια κάθε αγώνα καθώς και οι πρώτοι και οι πρώτες κάθε ηλικιακής κατηγορίας έλαβαν κύπελλο. Οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας ηλικίας έλαβαν μετάλλιο και από ένα βιβλίο, που ήταν προσφορά του αθλητικογράφου κ. Ηρακλή Αθανασόπουλου. Τίτλος του βιβλίου: « Μαραθώνιος και Μαραθώνας».

Όλα τα έξοδα των αγώνων καλύφθηκαν από τον Ο.Π.Α.Ν.

Θεωρούμε ότι αποδόθηκε με τους αγώνες αυτούς η οφειλόμενη τιμή στους 22 εκτελεσμένους του Μπλόκου της Καλογρέζας.

Αναφέρουμε τους πολυπληθείς εθελοντές που το πρωινό αυτό της Κυριακής ήταν όλοι παρόντες στα σημεία ελέγχου της διαδρομής, εντός και εκτός Σταδίου: Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Ν. Ιωνίας, Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, ο νοσηλευτής του Νοσοκομείου ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ κ. Γιάννης Παγκράτης, οι γυμναστές του Ο.Π.Α.Ν. με τον Πρόεδρο κ. Αμανατίδη και τον Αντιπρόεδρο κ. Καρυπίδη, οι Σύλλογοι: Σωματείο Ινεπολιτών – Κασταμονιτών, Σύλλογος Μικρασιατών Η ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ, Ρουμελιώτικη Εστία, ΔΙΑ.Π.Ε., Φ.Ο.Ν.Ι., Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών, 1ο Σύστημα Προσκόπων, οι μεμονωμένοι εθελοντές: Ωρολογάς Παντελής, Γεωργούδης Δημήτρης, Φτούλης Δημήτρης, Ζαράνη Ρένα, Χαντζίκος Λάμπρος, Αντωνιάδης Νίκος, Χομπά Χρυσούλα, Χομπάς Νίκος, Παπαδόπουλος Πρόδρομος, Τσαγκαράκη Νάνση, Πίτσιος Γιάννης, Πίτσιου Δώρα, Χαρμανίδης Γιάννης, Πηλιχού Κική, Κουφάκος Χάρης, τα Μέλη του Δ.Σ., οι προπονητές και τα απλά μέλη της ΑΝΑΤΟΛΗΣ. Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί όλους για τη μεγάλη βοήθεια που πρόσφεραν ο καθένας από την πλευρά του στους αγώνες.

Στο Στάδιο παραβρέθηκαν: Ο Δήμαρχος κ. Γκότσης, οι Αντιδήμαρχοι: κυρία Αθυμαρίτου και κύριος Χατζηϊωάννου, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. (και Δημοτικοί Σύμβουλοι) κκ. Αμανατίδης και Καρυπίδης, ο Πρόεδρος της Ρουμελιώτικης Εστίας κ. Βελλιανίτης, ο Πρόεδρος της ΔΙΑ.Π.Ε. κ. Δαρμογιάννης.

Ο Σύλλογός μας εκπροσωπήθηκε με μεγάλο αριθμό αθλητών και αθλητριών. Οι ακόλουθοι αθλητές ανέβηκαν στο βάθρο: Ρουστάς Θανάσης 1ος στην κατηγορία 19 και άνω στα 1.500 μ. με χρόνο 4.39.28, Γούπου Τάνια 1η στην κατηγορία 20-29 στα 10.000 μ. με χρόνο 44.43.06, Γεωργούλιας Αλέξης 1ος στην κατηγορία 20-29 στα 10.000 μ. με χρόνο 38.50.95, Κοζαδίνου Μαρία – Ειρήνη 2η στην κατηγορία 11-12 στα 1.500 μ, και Παρθενίδη Τζένη 3η στην κατηγορία 15-16 στα 1.500 μ.

Πρώτοι νικητές των αγώνων ήταν: ,

στα 1.500 μ.: Βλάχος Γεώργιος (ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ Κορυδαλού) 4.35.13, Μαργαρώνη Εμμανουέλα (ΑΣΕ Δούκα) 5.16.8

και στα 10.000 μ.: Ακριτίδης Χρύσανθος 35.48.92 και Σαμπατακάκη Χριστίνα (Σ.Α. Κολεγίου Αθηνών) 44.10.70.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα κατά σειρά τερματισμού και κατά κατηγορία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας και του Ο.Π.Α.Ν.

Προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ

33οι  ΑΓΩΝΕΣ  ΔΡΟΜΟΥ  «ΜΠΛΟΚΟ  ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ  2018»

33η Επέτειος Μνήμης

«Με Αγώνες Δρόμου οι αθλητές τιμούν, για 33 χρόνια συνεχώς,

το ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ».

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 10.00 πμ.,

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ  (Λεωφ. Εθνικής Αντίστασης - Ν. Ιωνία).

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Ν. Ιωνίας,

ο Αθλητ. & Γυμν. Σύλλογος «ΑΝΑΤΟΛΗ» Ν. Ιωνίας και ο Φυσιολατρικός Όμιλος Ν. Ιωνίας (Φ.Ο.Ν.Ι.)

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ τους 33ους Αγώνες Δρόμου, επί δημοσίας οδού, με την επωνυμία «Μπλόκο Καλογρέζας 2018».

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 10.000 Μ. (εντός & εκτός Σταδίου) (χρονικό όριο 90 λεπτά)

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 1.500 Μ. (εντός & εκτός Σταδίου) ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:Η συμμετοχή στους αγώνες είναι ΔΩΡΕΑΝ. 

Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση (με chips).

 Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ πατώντας ΕΔΩ

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Οργανισμό Πολιτισμού, Άθλησης & Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) Δήμου Ν. Ιωνίας, (Λ. Ηρακλείου 268, Ν. Ιωνία, Τηλ. 210 2759768, 210 2777721 ώρες 09.00 – 14.00) και στις ιστοσελίδες: www.opandni.gr & www.ags-

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Όλοι όσοι λάβουν μέρος στους αγώνες, μετέχουν με προσωπική τους ευθύνη, για θέματα υγείας, ατυχήματος και προσωπικής ασφάλειας. Για τα ανήλικα παιδιά την ευθύνη έχουν οι γονείς τους, που υποβάλλουν τη δήλωση. 

 Όλοι πρέπει να έχουν εξεταστεί από ειδικό γιατρό της επιλογής τους, πριν τους αγώνες.

Παραχωρείται το δικαίωμα στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν το όνομα και τη φωτογραφία του αθλητή προς τα μέσα ενημέρωσης και οπουδήποτε θεωρηθεί σκόπιμο.

Copyright © ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ 2013. All Rights Reserved.